بیماری کرونا یا کوید 19 که از اواخر سال 1398 (بهمن ماه) وارد کشور ایران گردید که منجرب مشکلاتی در بستر سلامتی و معیشت مردم گردید. کرونا به صورت مستقیم با تنفس بیماران در ارتباط است که منجرب اختلال در تنفس خواهد شد. ابزار تنفسی بیماری کرونا برای بیماران در بیمارستان ها و حتی منازل می تواند استفاده گردد. تجهیزاتی همچون کپسول و مانومتر که در بیماران تنفسی به وفور دیده میشود.

از شروع بیماری کرونا که در کل جهان مردم درگیر آن می باشند ، علائم مختلفی دیده شد ولی در نهایت همه این علائم به مشکل تنفسی ختم می گردید که بیشتر مردم بدون متوجه شدن به صورت خفیف این بیماری را گرفته و با استفاده از سیستم بدنی متفاوت خوب شده و متوجه آن نخواهند شد.

برخی از بیماران به دلیل داشتن بیماری های زمینه ای همچون سرطان ، قند خون و امسال این بیماری ها با درگیر شدن کرونا به شرایط سخت تری مبتلا گردیده اند.

کرونا

این ویروس اولین بار در 31 دسامبر2019 بصورت موارد عفونت شدید تنفسی در شهر ووهان چین گزارش شده است.برخی بیماران تاریخچه حضور یا کاردر عمده فروشی ماهی و غذاهای دریائی را دارند.در حال حاضر ویروس جدید که 70 درصد قرابت ‍ژنتیکی با سارس دارد تحت عنوان کرونا ویروس نام گرفته است وبسیاری از اقدامات تشخیصی و کنترل عفونتی مشابه با دستورالعمل کرونا ویروس وآنفولانزا است.

ابزار تنفسی بیماری کرونا

این بیماری قابل انتقال از حیوان به انسان است اما هنوز راه های انتقال و مخازن حیوانی مشخص نیست.

درمان حمایتی

  • اکسیژن تراپی برای بیمار با دیسترس تنفسی حاد ،هایپوکسی یا شوک(اکسیژن تراپی با 5 لیتر در دقیقه و تارسیدن سطح اکسیژن خون به 90 درصد تحت پالس اکسیمتری و مانیتورینگ با ماسک رزرو بگ)
  • مدیریت مایعات دریافتی بیماران بخصوص در موارد شوک سپتیک
  • درمان آنتی بیوتیک تجربی مناسب در عرض 1 ساعت اول بعد از تریاژ(داروی انتخابی اوسلتامی ویر میباشد)
  • بطور روتین در این بیماران کورتون جویز نشود(درمان با کورتون نه تنها سودی ندارد بلکه پیامد های ناگوار مانند نکروز آواسکولار،دیابت،سایکوز وتاخیر پاکسازی ویروس را به دنبال دارد.
  • نمونه گیری قبل از شروع آنتی بیوتیک با استفاده از سواب اروفارنژیال یا حین اینتوباسیون جهت انجام کشت انجام میشود.
  • در حال حاضر درمان اختصاصی برای بیماری وجود ندارد .

در خصوص بیماری کووید 19 می توانید مقاله قرار داده شده در وبسایت بیمارستان البرز را مطالعه نمایید.

ابزار تنفسی بیماری کرونا

در بیمارستان استفاده از ابزار مناسب جهت اکسیژن رسانی به بیماران تنفسی مورد نیاز است که این موضوع در بیمارانی ریوی که نیاز به اکسیژن جهت تنفس دارند و در منزل تحت درمان می باشند ، مورد نیاز خواهد بود.

دو ابزار مورد نیاز و حیاتی که در این نوع بیماران مورد استفاده قرار خواهد گرفت و تنوع زیادی را به خود اختصاص داده است.

کپسول تنفسی بیماری کرونا

کپسول هایی که برای بیماران کرونا مورد استفاده قرار می گیرد می تواند به نوع های مختلفی از جنس های متفاوت باشد.

  • فولادی
  • آلومینیوم
  • استنلس استیل

هر کدام از محصولات فوق دارای مشخصات متفاوتی می باشد که در مقالات مختلف مورد بررسی و معرفی قرار گرفته است. یکی از محصولاتی که بیشتر مورد استفاده قار می گیرد کپسول 10 لیتری اکسیژن می باشد.

این سایز کپسول دارای ابعاد کوچک و از جنس فولاد می باشد. فولاد نسبت به آلومینیوم وزن سنگین تری دارد و برای جابجایی خیلی زیاد مناسب نیست ولی بیمارانی که ثابت در مکانی همچون تخت بیمارستان یا تخت منزل استفاده می کنند مناسب خواهد بود.

کپسول اکسیژن 10 لیتری فولادی
کپسول اکسیژن 10 لیتری فولادی

قیمت مناسب و اشغال فضای کم این محصول موجب شده است که فروش زیادی را به خود اختصاص دهد.

در زمان بروز بیماری کرونا این محصول فروش بیشتر پیدا کرد و مفتخریم که اعلان نماییم مجموعه بالن صنعت توانسته است در زمینه فروش محصول فوق به مردم عزیزمان خدمات خوبی را عرضه نماید.

مانومتر پزشکی کرونا

مانومتر در کنار سیلندر اکسیژن مورد نیاز خواهد بود تا بیماران بتواند با استفاده از و ماسک تنفسی اقدام به تنفس نمایند. مانومتر پزشکی کرونا همان مانومتر های موجود در بیمارستان ها می باشد که بروی کپسول بسته خواهد شد و منجرب استفاده گاز درون سیلندر خواهد شد.

در این قسمت تصویری از یک برند این مانومتر را مشاهده خواهید کرد.

مانومتر پزشکی نجات
مانومتر پزشکی نجات

برای مشاهده بیشتر می توانید محصول معرفی شده در سایت را در مانومتر پزشکی مشاهده نمایید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]